OmniCard

E-mailadres Afdrukken

 

Kalkovenweg 36
2401 LK Alphen aan den Rijn
Postbus 2148
2400 CC Alphen aan den Rijn
tel. +31 (0)172 - 520 540
email:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
https://omnicardsolutions.nl

OmniCard is een totaalleverancier op het gebied van chipkaartoplossingen. Naast een eigen professionele productie afdeling heeft OmniCard ook diverse (software)producten voor het in eigen beheer managen en personaliseren van kaarten.

Marktleider

OmniCard is marktleider in de onderwijssector op het gebied van het implementeren van een CardManagementSysteem (het OmniCMS) en alle bijbehorende producten en diensten. Met dit unieke systeem kunt u de uitgifte en beheer van kaarten reguleren ten behoeve van applicatie’s als gesloten betalen, aanwezigheidregistratie, toegangscontrole, lockersystemen en mediatheek. Mede door de ingebrachte kenniservaring van de actieve OmniCMS gebruikersgroep wordt het OmniCMS door de eigen R&D afdeling aangepast aan de wensen van de onderwijsmarkt.

Expertise

Voor veel onderwijsinstellingen levert en print OmniCard kaarten. Binnen de verschillende onderwijssegmenten kunnen dit Facilitaire kaarten zijn die gebruikt kunnen worden voor onder anderen Toegangscontrole, Betalen, Lockersystemen, aanwezigheidsregistratie etc. Veelal zijn deze multifunctionele kaarten gebaseerd op Mifare technologie (Proximity Technology). Daarnaast worden voor een Bewijs van Inschrijving of Collegekaart verschillende kaarten geproduceerd. Van creditkaart PVC tot de papieren variant geïntegreerd in een A4 document.

Voor het uitgeven, grafisch en electronisch personaliseren van deze verschillende soorten kaarten heeft OmniCard alle expertise en productieprocessen in huis. Van het scannen van de foto, tot het plakken van de kaart op de drager en de mailingactiviteiten bent u bij OmniCard aan het juiste adres. Voor de meer complexe uitgifte van kaarten die tevens electronisch gepersonaliseerd moeten worden voor verschillende gebruikersapplicaties zijn door Omnicard diverse ROC’s en een Universiteit voorzien van ons CardManagementSysteem.

OmniCMS

Het OmniCMS Card Management System is een belangrijke tool in het dagelijks beheer van de chipkaarten. Het OmniCMS zet de toon in het beheer van uw kaarten binnen uw organisatie. Controleer de life-cycle van uw kaarten en rapporteer direct aan achterliggende backoffices. Het OmniCMS combineert al deze benodigde functionaliteiten in een krachtige applicatie, het OmniCMS. Het OmniMCS is leverbaar in een tweetal edities, de Lite en de Premium editie.

CardExchange

Zelf grafisch en electronisch personaliseren moeilijk? Niet met het krachtige CardExchange kaart printprogramma. CardExchange is ontwikkeld vanuit de gebruiker en kenmerkt zich door een gebruiksvriendelijke interface waarbij u in vier klikken uw kaart personaliseert.

Werkstations beveiligen

Beveiliging nodig op uw werkstations? Met de PC Log-on oplossing van OmniCard heeft u maximale controle met betrekking tot computer toegang van uw gebruikers. De PC Log-on oplossing werkt op basis van een Mifare kaart die binnen uw organisatie ook voor andere toepassingen kunt gebruiken.

Lees ook de artikelen

Grote kwaliteitsslag door teamwork OmniCard en HVA/UVA

Eén pas, vele voordelen: OmniCard brengt ideale situatie op NHL Hogeschool

"Kaart Management Systeem bepaalt succes van een chipcard"

Ton Aerts, ROC Eindhoven: “Met OmniCMS zijn we flexibel bij de keuze van aanpalende systemen”
 

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Laatste uitgave