In gesprek met...

E-mailadres Afdrukken

Nog één week te gaan voor de Bouwstenen-jaarbijeenkomst. Zie wie u daar kunt verwachten en met wie u in gesprek kunt over IHP’s, IKC’s en de verduurzaming van onderwijshuisvesting.

 

Dat zijn op de eerste plaats natuurlijk de mensen die een rol hebben in het hoofdprogramma, waaronder Fridse Mobach, bestuurder Stichting Carmelcollege, Toon Buiting, coördinator energiebeleid Radboud Universiteit en Meindert Smallenbroek, directeur Energie en omgeving Ministerie EZK. 

 

Aan het programma werken o.a. mee; Leo van Wijchen, Teamleider Huisvesting en Facilities bij Stichting Carmel College, Remco Verheij; Bestuurs- en beleidsconsulent bij Stichting BOOR, Thijs Meulen, Systeem Innovator Smart Buildings bij TU/e, Tanja van Nes, Beleidsadviseur PO-raad, Nico van Zuylen van de VO-Raad en Arnout Huijnink, Beleidsmedewerker onderwijshuisvesting OCW. 

Gesprek over vervolg en acties 2020

Dat doen we tijdens diverse voor het onderwijs relevante sessies. U kunt kiezen uit sessies over de verduurzaming van onderwijshuisvesting (sturing, duurzaam onderhoud, kosten en financiering verduurzaming), IKC’s, IHP’s, lokale krachtenbundeling en smart buildings. Tijdens de sessies geen lange verhalen, maar kort en krachtig de kern van de zaak, zodat er veel ruimte is voor het gesprek hoe verder.

Gastenlijst

Op de gastenlijst staan meer dan 260 bestuurders, managers en professionals die dagelijks druk zijn met het maatschappelijk vastgoed. 

 

Staat u nog niet op de gastenlijst voor de jaarbijeenkomst? Meldt u dan snel aan via onderstaande knop.  Meer info

 
 

Trefwoorden

Laatste uitgave