Xafax PayCube: Universeel betaalsysteem voor printen, kopiëren en scannen

E-mailadres Afdrukken

De PayCube is een selfservice systeem voor betaald printen, kopiëren en scannen. Met de PayCube kan worden betaald met de Chipknip, een netwerktegoed of Mastercard PayPass™.

Zelfbediening zonder gedoe

Iedereen weet dat printjes of kopieën geld kosten. Dus is het ook normaal dat je betaalt voor het gebruik van printer of kopieerapparaat, die instellingen als scholen, bibliotheken, universiteiten, etc. voor hun “klanten” hebben neergezet.

Met de PayCube kunnen bezoekers, scholieren of anderen die tegen betaling gebruik maken van print- of kopieerfaciliteiten zichzelf eenvoudig bedienen. Er wordt direct elektronisch betaald.

Flexibele betaalmogelijkheden

Met het PayCube betaalsysteem kunt u kiezen voor rechtstreekse betaling met een netwerktegoed, Chipknip of een combinatie van beiden. Daarnaast biedt de PayCube de mogelijkheid om te betalen met Mastercard PayPass™.

Follow Me Printing en beveiligd printen

Printopdrachten kunnen worden opgehaald bij willekeurige op het netwerk aangesloten printers. Vertrouwelijke printopdrachten komen pas uit de printer als er een code of kaart ter identificatie wordt aangeboden.

Betaalsysteem zonder beheer

Uw vaste gebruikers maar ook uw gastgebruikers kunnen eenvoudig zelf een Mifare chipkaart of tag koppelen aan hun gebruikersaccount. Het beheren van kaarten is hierdoor verleden tijd. Dit bespaart u veel tijd en biedt uw gebruikers ultiem gebruiksgemak!

Terug naar de presentatie van Xafax

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

maart uitgave

Partners