Teachfood: Altijd bij de les! Nieuwe cateringformule voor VO en MBO

E-mailadres Afdrukken

Het onderwijs is een nieuwe cateringformule rijker, Teachfood. Onder het motto: Altijd bij de les introduceert Teachfood zich vanaf dit schooljaar als nieuwe en volwaardige cateringpartner voor alle voortgezet en middelbaar onderwijs instellingen in Nederland. Directeur van Teachfood is Jelle Hakkert. Hij heeft een jarenlange staat van dienst opgebouwd binnen het cateren van VO instellingen en brengt een veelvoud aan ervaring met zich mee. Aan onze redactie vertelt hij met veel enthousiasme en passie hoe Teachfood tot stand gekomen is en waarin zij voor VO scholen het verschil maakt.


Jelle Hakkert: “Teachfood is het antwoord op de vraag in de markt naar een dagelijks betrokken samenwerkingspartner die verder de verbinding legt tussen Catering en de individuele onderwijsinstellingen met haar specifieke vraagstukken. De markt vraagt om vernieuwing en om een gezamenlijke aanpak die kwaliteit toevoegt aan de brede dienstverlening die scholen anno 2015 bieden aan hun studenten.

Teachfood is een samenwerking met Cormet Campuscatering. Een onderwijscateraar met landelijke dekking in de overige onderwijssegmenten als HBO, WO en ROC. Teachfood richt zich op Mavo, Havo, VWO, Gymnasium, (V)MBO en ROC.

Waarin maakt Teachfood het verschil?
Jelle Hakkert: “Het cateren van een schoolkantine binnen onze doelgroep zit veel dichter op het onderwijsproces. Teachfood vindt het daarom belangrijk om dagelijks een goede en constructieve afstemming te hebben met de opdrachtgever en de klant. Daarnaast moet de schoolkantine nog echt een opvangplek zijn voor de studenten. Scholen willen een Gezond, Vertrouwd en Veilig klimaat bieden aan de ouders en studenten. Onze cateringmedewerkers zijn naast dienstverlener in eten en drinken, ook diegene die direct contact hebben met de jongeren. In overleg bekijken we per school hoe Teachfood hier een wezenlijke bijdrage aan kan leveren. Hiermee maken wij werkelijk verbinding tussen Teachfood en de school.

Onze creatieve aanpak sluit aan bij de beleving van jongeren en hun omgeving. De schooldirectie heeft vaak te maken met politieke en lokale invloeden. Samen, als partners, deze uitdagingen tegemoet treden is de werkwijze van Teachfood. De sleutel tot succes en langdurige samenwerking ligt wat ons betreft in de BALANS tussen alle belangen van de Onderwijsinstelling en de cateraar.

Hoe ziet de invulling van Teachfood op locatie eruit?
Jelle Hakkert: “Teachfood staat voor: lekker, vers, betaalbaar, gemakkelijk, gevarieerd en gezond. Teachfood wil jongeren, maar ook de medewerkers en de bezoekers van de school, informeren en bewust laten zijn over wat ze eten, waar het vandaan komt en hoe je de beste keuzes voor een verantwoorde leefstijl kan maken. Teachfood is er voor iedereen binnen de school, maar Teachfood is er ook voor elke school, kleinschalig of grootschalig in heel Nederland. Teachfood biedt beleving en sfeer in een geheel eigentijdse comfortzone. Zij speelt daarbij in op de “smartphone-generatie”. Zij maakt gebruik van communicatie-instrumenten op het terrein van social media (eigen App, narrowcasting) om met haar doelgroepen in verbinding te staan.

Wat maakt dat Teachfood altijd bij de les is?
Niet voor niets is het motto van Teachfood: Altijd bij de les! Zij speelt in op extra behoeftes bij de opdrachtgever. Hierin staat attent en goed partnership centraal. De mogelijkheden hierin zijn divers en maken wij per school inzichtelijk.

Dit schooljaar?
“De plannen zijn heel simpel. Teachfood heeft veel te bieden en we hebben er ontzettend veel zin in! Het komende jaar willen we zoveel mogelijk onderwijsinstellingen op de hoogte stellen van ons bestaan en van een mooie aanpak en formule voorzien. Dus leest u dit en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bel ons via onderstaand telefoonnummer en wij nemen u graag mee in alle mogelijkheden voor uw locaties”. Aldus Jelle Hakkert van Teachfood.

Teachfood; altijd bij de les!
Groeneweg 7
1607 MK Hem
Telefoonnummer: 0228 - 544065 | 06 - 1208 1702
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

maart uitgave

Partners