Cateraars

Catering - Cateraars

Partnership is de kracht

Partnership is de kracht

Maatwerk duurzaam cateringconcept voor The International School of The Hague. Een cateraar die ervoor zorgt dat een gezond aanbod een vaste waarde wordt in het gezondheidsbeleid van de school én een duurzaam assortiment dat zoveel mogelijk is afgestemd op de diverse internationale culturen die de school rijk is. Dat is waar The International School of The Hague (ISH) in Den Haag naar op zoek was. Markies Catering ging de uitdaging aan en zo is een bijzondere samenwerking ontstaan.

 
Catering - Cateraars

'Food you Love' is cateren met lef, passie en vanuit gezond ondernemen

Met de introductie van het ‘Food you Love’ concept en de nieuwe samenwerkingen met maar liefst dertien scholen, werd het tijd om eens kennis te maken met Martijn Pater en Denise Damen, beide manager operations bij Markies Catering. We vroegen hen waar zij dit succes aan te danken hebben en wat we dit jaar kunnen verwachten van de onderwijscateraar.

Catering - Cateraars

Cormet Enjoy the Good Life definitief aan de slag met UvA en HvA aan ‘baanbrekend’ concept’

“Baanbrekend”, zegt algemeen directeur Rijkent Cornelius van Cormet over het nieuwe concept waaraan zijn organisatie en de Universiteit van Amsterdam (UvA) en Hogeschool van Amsterdam (HvA) vanaf 1 januari samen invulling gaan geven. “Zo’n 60 procent van alles wat we gaan doen wordt ingevuld door lokale ondernemers.”

Catering - Cateraars

Wim Hartkamp, gezonde school coördinator ROC Aventus: “De samenwerking met Cormet Campuscatering bevordert gezondheid studenten!”

Dat ROC Aventus naast de Gezonde Schoolkantineschaal ook het vignet Gezonde School heeft ontvangen, is een erkenning dat structureel wordt gewerkt aan het verbeteren van de gezondheid van hun studenten en medewerkers. Wim Hartkamp, gezonde school coördinator van ROC Aventus locatie Middelweg over de gezonde school, de gezonde schoolkantine en de samenwerking met Cormet Campuscatering: “Werken aan gezondheid loont”.

Catering - Cateraars

Henk Langerak en Pieter Plug, Christelijke Hogeschool Ede: “Zo-Vital, geeft onze kernwaarden door aan onze studenten”

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) maakt zich sterk voor het ontdekken en ontwikkelen van talenten bij jongeren. Dit moet leiden tot een volwaardig deelnemer aan onze samenleving. Dat vindt zij noodzakelijk omdat onze samenleving mensen nodig heeft, die stevig in hun schoenen staan en er kunnen zijn voor de ander. De CHE heeft aantrekkingskracht op christelijke studenten. Dat zij uit heel het land zich tijdens hun studiejaren in Ede vestigen is niet zo verwonderlijk. De huisvesting is er goed geregeld en je vindt er gezelligheid en diepgang bij een studentenvereniging of kerkgemeenschap naar keuze. Naast veel sportmogelijkheden is er van alles te beleven.

Catering - Cateraars

Appèl: “Met The Bakery ontstijgen we de standaard catering”


De catering bij hogeschool Saxion in Deventer en Enschede heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. De nieuwe cateraar Appèl introduceerde enkele nieuwe concepten en streeft hierbij naar niets minder dan horecakwaliteit. Tegenwoordig kunnen de studenten en medewerkers van de hogeschool kiezen uit verschillende soorten vers gebakken brood, sushi, yoghurt uit de yoghurtbar en vers gegrilde hamburgers. De tijden van de lunch met een broodje kaas en een glas melk lijken definitief achter ons te liggen.

Catering - Cateraars

Teachfood: Altijd bij de les! Nieuwe cateringformule voor VO en MBO

Het onderwijs is een nieuwe cateringformule rijker, Teachfood. Onder het motto: Altijd bij de les introduceert Teachfood zich vanaf dit schooljaar als nieuwe en volwaardige cateringpartner voor alle voortgezet en middelbaar onderwijs instellingen in Nederland. Directeur van Teachfood is Jelle Hakkert. Hij heeft een jarenlange staat van dienst opgebouwd binnen het cateren van VO instellingen en brengt een veelvoud aan ervaring met zich mee. Aan onze redactie vertelt hij met veel enthousiasme en passie hoe Teachfood tot stand gekomen is en waarin zij voor VO scholen het verschil maakt.

Meer artikelen...

Trefwoorden

Agenda

04 november: Privacy in het onderwijs

Laatste uitgave