Enquête: laat je stem horen

E-mailadres Afdrukken

Om een beter beeld te krijgen van het vastgoedmanagement bij scholen, wijkcentra, sportaccommodaties en ander publiek vastgoed houden we een landelijke enquête onder scholen en gemeenten. 

De enquête gaat over de ervaring van scholen en gemeenten met de informatieplicht in het kader van de Wet milieubeheer, de aanpak van de verduurzaming en de beschikbare informatie die nodig is om goede besluiten te kunnen nemen. Doe ook mee.  

Basis voor gesprek

De resultaten zijn input voor gesprekken met het werkveld tijdens diverse Bouwstenen-netwerkbijeenkomsten en met landelijke partijen over de vraag ‘hoe verder?’. De resultaten worden breed gedeeld en besproken tijdens de Bouwstenen-jaarbijeenkomst op 28 november 2019 in Hilversum.

Half uurtje

Invullen kost ongeveer een half uur. De meeste vragen kunnen scholen en gemeenten waarschijnlijk zo invullen op basis van parate kennis. In ruil voor het invullen krijgen ze € 100,- korting op een (extra) kaartje voor de jaarbijeenkomst, zodat ze ook mee kunnen praten over het vervolg. 

Minder tijd, meer onderzoek 

Er worden (net als vorig jaar) geen vragen gesteld rond zaken waar al ander onderzoek naar wordt gedaan en de uitkomsten worden op verzoek van derden (uiteraard anoniem) breder gedeeld met partijen die ook onderzoek doen op dit gebied. Hiermee wordt voorkomen dat scholen en gemeenten steeds dezelfde vragen moeten beantwoorden.

Kortom, alle reden om met deze enquête mee te doen en ook de stem van jouw school te laten horen. De VNG en VO-raad ondersteunen dit initiatief. Fijn als je meteen mee doet en de vragen beantwoordt. 

De enquête is hier te vinden. 
 

 

Meedoen?

Word partner en neem deel aan ons netwerk Onderwijs. 

Kom naar een van onze bijeenkomsten:

 

 

 

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

maart uitgave

Partners