Discussieer mee op LinkedIn

E-mailadres Afdrukken

Op zoek naar een antwoord op uw vraag over bedrijfsvoering, maar weet u niet aan wie u de vraag moet stellen? Deel uw vraag in de groep Schoolfacilities op LinkedIn en wie weet helpen uw vakgenoten u op weg naar de oplossing.

Schoolfacilities LinkedInIn de groep Schoolfacilities op LinkedIn komt u collega’s van andere onderwijsinstellingen tegen, aan wie u vragen kunt stellen over onder meer gebouwonderhoud, administratie, catering en wet- en regelgeving. In feite alles dat niet met de inhoud van het onderwijs te maken heeft. Uw collega’s hebben met dezelfde dagelijkse praktijk als u te maken en zullen waarschijnlijk een groot deel van uw problematiek herkennen. Met hun kennis en ervaringen kunnen zij u op weg helpen naar een antwoord op uw vraag. Zo ontwikkelen en delen we nieuwe kennis met elkaar en komen we samen vooruit bij het professionaliseren van de bedrijfsvoering in het onderwijs.

Alleen vakgenoten

De groep Schoolfacilities is alleen toegankelijk voor mensen die in het onderwijs werkzaam zijn en (kennis)partners van Schoolfacilities. U komt dus alleen met vakgenoten in contact.

Lid worden

Heeft u een vraag? Ga naar LinkedIn en word lid van de groep Schoolfacilities. U kunt nu al meediscussieren over het thema 'Ontmoeten in een school'.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

maart uitgave