Mobieltjes thuis

E-mailadres Afdrukken

Franse kinderen die dit najaar weer naar school gaan, moeten hun mobieltjes thuis laten. Meerdere onderzoeken tonen aan dat het gebruik van smartphones afleidend werkt en de leerprestaties van leerlingen vermindert.

Mobieltjes thuisMoeten we de smartphone alsnog verbieden? In de nieuwste editie van Schoolfacilities komen voor- en tegenstanders van een smartphoneverbod aan het woord.

Lees hier het artikel Mobieltjes thuis.

 

Bijzondere ontmoetingen

Bouwstenen voor Sociaal organiseert donderdag 20 september 2018 een bijeenkomst voor bestuurders en directeuren in het onderwijs over het begrip 'ontmoeten': wat betekent ontmoeten in de context van het onderwijs (waarom, wat) en wat vraagt dat van het schoolbestuur qua organisatie en inrichting van gebouwen en buitenruimte?

We behandelen het begrip 'ontmoeten' tijdens een etentje in Café De Rooie Cent. Via het menu leiden we u door het programma en gaat u met uw tafelgenoten in gesprek.

Aanmelden

Via de website van Bouwstenen voor Sociaal kunt u zich aanmelden. Er is plaats voor maximaal twintig schoolbesturen/directeuren en vijf extra genodigden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden voor genodigden en bestuurders van PO-scholen (vanwege vergoeding vanuit PO-raad). Bestuurders en directeuren van andere scholen kunnen met dit netwerk meedoen als zij partner van Bouwstenen zijn of worden of op naam zijn uitgenodigd.

 

Datum, tijd en locatie

Donderdag 20 september
17.00 - 20.00 u.
De Rooie Cent, Hooglandseweg Zuid 34 in Amersfoort 

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Advertentie

Juni uitgave

Partners